BTS Incentives maakt deel uit van de BTS Travel Group. Met een kantoor in Antwerpen en daarbovenop meer dan 70 Travel-Experts (home-based reisagenten), behoort de groep tot één van de grootste spelers binnen de reisindustrie. Dankzij een continue uitwisseling van kennis en ervaring binnen de groep, staan we zeer sterk op de markt en hebben we de mogelijkheid wereldwijd topkwaliteit aan te bieden.

Bij BTS Incentives gaan we nog een stapje verder dan onze collega's. Out of the box denken en een persoonlijke aanpak staan daarbij centraal. Een incentive moet immers iets uniek zijn waarbij de ervaringen die worden opgedaan van groot belang zijn en voor lange tijd herinnerd worden. We wijken ook graag af van de platgetreden paden. Keer op keer gaan we voor exclusief maatwerk en willen we u graag de beste service bieden.

Traveling Bts Incentives

 

Inspectiereis & begeleiding

Een doelgerichte inspectiereis en de juiste reisbegeleider(s) kunnen cruciaal zijn voor het slagen van uw incentive project. Daarom hechten wij er belang aan de perfecte match te zoeken tussen het profiel van uw deelnemers met iemand uit ons team.

Indien gewenst, plannen wij een inspectiereis voor aanvang van de incentive. Een goede voorbereiding is namelijk essentieel. In overleg met u en in functie van de bezetting bij ons op kantoor en de geplande incentives zal de begeleiding van uw project worden toegewezen aan één van onze Incentive Travel Consultants of aan één van onze ervaren collega's. Beide zijn exclusief gespecialiseerd in het begeleiden van incentives en staan garant voor een persoonlijke maar professionele begeleiding.

Contacteer ons voor meer informatie over de incentives afdeling van BTS Travel.